Excel Cursus

Excel maakt je werk als financieel professional makkelijk. Tenminste als je er goed mee uit de voeten kunt. Het programma bevat eindeloos veel functies die je veel tijd kunnen besparen bij het uitvoeren van berekeningen, het analyseren van gegevens of het maken van financiële rapportages. Leer in een korte en concrete Excel cursus samen met je collega’s alles wat je nodig hebt om beter en sneller te werken met Excel.

Leer hoe jij Excel eenvoudig voor je laat werken in een leuke korte Excel cursus. Afgestemd op jouw niveau en bedrijf.

Excel cursussen

 

Uniek in Nederland! Excel cursus + Bootcamp Experience

Breng je financiële afdeling letterlijk in beweging en combineer een Excel Cursus met een onvergetelijke en unieke Bootcamp Experience. Een uniek concept in Nederland, alleen te boeken bij Financetools. Het is een unieke manier om te zorgen dat je opgedane kennis echt blijft hangen en je vol nieuwe inzichten fris en opgeladen weer naar huis gaat.

Interesse in een Excel cursus?

FinanceTools biedt korte Excel cursussen voor financieel professionals. Wil jij ook sneller en efficiënter kunnen werken met Excel?

 

Daarom kies je voor een Excel training van FinanceTools

Direct de vertaalslag naar je dagelijks werk

Verdoe geen tijd aan lesstof die je al beheerst of niet nodig hebt. FinanceTools werkt alleen met cursusinhoud op maat en gebruikt casussen uit jouw bedrijfspraktijk. Zo breidt je je bestaande kennis uit en maak je direct de vertaalslag naar je dagelijks werk.

Van gewoon collega’s naar een ijzersterk financieel team

Als je je bedenkt wat de waarde is van 1 collega die uitblinkt in Excel, dan kun je je wel voorstellen wat het oplevert wanneer je hele team ermee kan lezen en schrijven. Nog mooier wordt het als je elkaar daarin kunt versterken. Groei als financieel team. Samen bereik je meer.

Voor financials door een financial

Ronald de Kort, jouw docent, is niet alleen Excel expert. Hij is zelf ook werkzaam in de financiële praktijk en begrijpt waar jij als financieel professional tegenaan loopt.

Ook na de cursus je vragen stellen

Denk je na de cursus; hoe zat dat ook alweer? Geen probleem, FinanceTools helpt je graag aan een “o ja”- momentje. Je kunt na afloop van de cursus nog een heel jaar rechtstreeks je vragen stellen.

Interim finance specialist, Excel expert én Excel trainer in 1

Ik werkte op financiële afdelingen van diverse grote bedrijven. Meer en meer ontdekte ik hoe Excel mijn dagelijkse werkzaamheden makkelijker maakte en hoe ik collega’s snel kon helpen aan inzichten en rapportages. De eindeloze mogelijkheden intrigeerde me. Nog steeds trouwens. Ik ging me er steeds verder in verdiepen en volgde de nodige opleidingen. Inmiddels ben ik Excel Expert en deel ik mijn kennis graag met andere financieel professionals.

Is dit de Excel cursus die je zoekt?

Het aantal cursusaanbieders is groot. Hoe weet je nu of de Excel training van FinanceTools is wat jij zoekt? Doordat iedere cursus maatwerk is, sluit deze altijd aan bij jouw vraag, maar ik snap dat je graag zekerheid wilt. Vraag daarom een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Ronald.